Een tijdje geleden alweer was ik te gast in een podcast om in gesprek te gaan over emotionele verwaarlozing en de effecten daarvan op jou in je volwassen leven. Deze podcast over emotionele verwaarlozing wordt veel beluisterd en goed ontvangen. Regelmatig ontvang ik berichten van luisteraars die er veel van zichzelf in herkennen. Die zich nu eindelijk gehoord, gezien en begrepen voelen en snappen waarom ze zich niet gelukkig voelen.

Er zijn veel mensen die onbewust kampen met de gevolgen van emotionele verwaarlozing. Daarnaast is het bekend dat emotionele verwaarlozing niet altijd herkend of gesignaleerd wordt, ook niet door professionals. Het is dus belangrijk om emotionele verwaarlozing serieus te nemen en veel aandacht te geven. Daarom deel ik hier graag de link naar de podcast.

In de podcast bespreken we op heldere wijze 

  • wat emotionele verwaarlozing is
  • hoe emotionele verwaarlozing ontstaat
  • hoe je kunt herkennen of dit ook bij jou speelt
  • en wat de sleutel is die gaat helpen om ervan te herstellen

Want dat is het mooie, dat kan! En hiervoor is het nooit te laat. 

Bijkomend voordeel: we dragen op deze manier ook bij aan het doorbreken van de negatieve cirkel. Zo wordt emotionele verwaarlozing niet meer doorgegeven en gaat het uiteindelijk de wereld uit! 

De podcast is opgenomen door Anneke van Inner Essence.

Nieuwe podcast

Later dit najaar gaan we een nieuwe podcast opnemen. Hierin staan we uitgebreid stil bij de effecten van emotionele verwaarlozing op je partnerkeuze en relatie. Heb je vragen die je graag behandeld wilt hebben in deze nieuwe podcast, zet ze dan gerust onderaan dit bericht of stuur ze per e-mail aan mij door! 

En wil je meer weten over emotionele verwaarlozing? Kijk dan verder op mijn website of neem gerust contact met mij op. Ik ben er voor coaching & begeleiding en advies & educatie. Voor jou als je ermee te maken hebt gehad, maar ook voor jou als professional.

Je kunt me bellen/appen (06 4329 8339) of mailen (info@colindamans.nl)

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *