E-book ‘Minder stress met mantra’s’

Stress beïnvloed je gehele leven. Niet alleen je gezondheid, maar ook je levenslust lijdt onder stress. Het zorgt ervoor dat je jezelf voorbij loopt en onbewust keuzes maakt die niet goed voor jou zijn. Dat brengt op de langere termijn nog meer stress en een negatief gevoel over jezelf met zich mee. Een vicieuze cirkel ontstaat. Tijd dus om er iets aan te doen!

Dit kan al met een kleine inspanning. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van mantra’s. En hierover heb ik een e-book voor je gemaakt. Als kleine handreiking naar jou. Om meer ontspanning in je leven te creëren, waardoor je keuzes kunt maken die goed voor jou zijn en je meer en meer kunt leven vanuit jezelf.

Wil jij ook leren hoe je stress de baas kunt zijn en in de hectiek dicht bij jezelf kunt blijven? Download dan mijn e-book ‘Minder stress met mantra’s!

Podcast emotionele verwaarlozing

Emotionele verwaarlozing is een verborgen, onzichtbaar leed dat vaker voorkomt dan we denken en bewust van zijn. Ook hebben we ook niet altijd in de gaten hoe vergaand de effecten ervan kunnen zijn, met alle mogelijke gevolgen van dien. Een belangrijke reden hiervan is dat het een nogal beladen onderwerp is waar we het liever niet over hebben. Het raakt, het schuurt, het doet pijn. Maar als we erover blijven zwijgen, blijft het verborgen en onzichtbaar en kunnen we het niet de wereld uit helpen. Daarom heb ik het er juist wel over. Zo ook in deze podcast met Anneke Procee van Inner Essence.

In deze podcast vertel ik wat emotionele verwaarlozing is, wat de oorzaak ervan is, hoe je het kunt herkennen, wat je eraan kunt doen om ervan te herstellen en hoe je kunt voorkomen dat je het zelf voortzet.  

Vragenlijst emotionele verwaarlozing

Met deze vragenlijst kun je ontdekken of je te maken hebt gehad met emotionele verwaarlozing. Omdat emotionele verwaarlozing gaat over dat wat je in je leven hebt gemist, wat er niet was, maar wat wel zijn sporen in je leven heeft nagelaten en waar je, misschien zelfs wel dagelijks, in je leven hinder van ondervindt. 

Leestips

Verderop op deze website deel ik boeken als leestips met je. De boeken die ik daar noem, zijn voor mij van betekenis geweest. Ze gaven me inzichten, ideeën, handvatten, informatie en inspiratie. En juist daarom deel ik ze met je. Want wie weet kun jij er ook wat mee. Ik wens je in ieder geval alvast veel leesplezier!

Playlist in Spotify

Muziek is voor mij altijd belangrijk geweest. Het gaf een ingang naar mijn eigen gedachten en gevoelens, waar ik zolang van afgesneden was. De muziek gaf handvatten om dat wat ik in mijn leven ervoer, of waar ik behoefte aan had, in woorden en in echt gevoel om te zetten. Iets wat me vanuit mezelf niet goed lukte. Simpelweg omdat ik dat niet geleerd had. 

Misschien kan muziek voor jou ook van waarde zijn. Daarom heb ik in spotify een playlist gemaakt die ik graag met je deel.

Maandelijkse inspiratiebrief

Maandelijks zal ik je inspireren. Maar ook spiegelen, uitdagen, prikkelen en soms misschien confronteren. En omarmen en steunen. Zodat jij jezelf beter gaat leren kennen en je eigen antwoorden kunt vinden om te leven vanuit jezelf. Daarnaast informeer ik je over de mogelijkheden die ik je kan bieden. Bijvoorbeeld over mijn coaching, workshops en trainingen.

Gratis en vrijblijvend kennismaken

Wil je meer weten? Over wat ik voor je kan betekenen? Over emotionele verwaarlozing en/of over de gevolgen ervan en wat ik hierin kan betekenen? Bel (06-43298339), mail (info@colindamans.nl) of app me dan gerust. Ik reserveer graag tijd voor jou voor een gratis en vrijblijvend persoonlijk gesprek.