Ik ben ervan overtuigd dat iedereen wijsheid in zich heeft en het eigen bestaan vorm kan geven. Met deze gedachte bied ik diepgaande coaching en begeleiding om meer zelfbewustzijn te ontwikkelen. Om keuzes te maken die echt bij je passen en te leven vanuit jezelf.
Lees verder
Tijdens deze wandelretraite heb je alle tijd, rust en ruimte om in contact met jezelf te komen. Om los te komen van de dagelijkse beslommeringen en tot inzichten te komen. Je maakt verbinding met dat wat er in jou leeft, ontdekt hoe jij met dingen omgaat, of en hoe jij de verbinding en interactie met anderen aangaat en hoe dit alles van invloed is op je dagelijkse leven. Het is een waardevolle manier om in alle rust te reflecteren en misschien wel andere keuzes of nieuwe besluiten te nemen.
Lees verder
De DISC- en Drijfverenanalyses bieden de mogelijkheid om jezelf (en ook anderen) beter te (leren) kennen en begrijpen. Ze geven inzicht in welk gedrag je laat zien (dus wat je doet), je intrinsieke motivatie (dus waarom je in beweging komt), hoe je communiceert en waarom op die manier, je kwaliteiten en mogelijke valkuilen en ontwikkelpunten. Je kunt het inzetten om jezelf te ontwikkelen, je relatie(s) te verbeteren en zelfs voor het vinden van een passende werkomgeving. Een mooi startpunt voor coaching, ook als je nog geen concrete vraag hebt
Lees verder
Naast persoonlijke coaching en begeleiding geef ik ook workshops en trainingen. Een workshop als kennismaking en een training als ontdekkingsreis, voor meer diepgang en intensiteit. Ik stel ook workshops en trainingen op maat samen.
Lees verder
De krachtcirkel is een verbindende bijeenkomst op basis van vertrouwen, openheid en oordeelloosheid. We komen samen om te delen en helen. Neem je open en met vertrouwen deel aan de cirkel, dan kun je heel mooie en waardevolle dingen ervaren in de krachtcirkel. Denk aan meer liefde en verbinding, maar ook aan inzicht in jouw eigen kern. Je kunt je laten inspireren en er ontstaat ruimte om na te denken over jezelf en jouw leven. De krachtcirkel kan veel teweegbrengen.
Lees verder
In contact met anderen leer je jezelf kennen. Vanuit deze gedachte begeleid ik intervisiegroepen. In een intervisiegroep kun je ervaringen en vraagstukken delen, van elkaar leren en elkaar inspireren. Waardevol om jezelf verder te ontwikkelen.
Lees verder