Ik ben ervan overtuigd dat iedereen wijsheid in zich heeft en het eigen bestaan vorm kan geven. Met deze gedachte bied ik diepgaande coaching en begeleiding om meer zelfbewustzijn te ontwikkelen. Om keuzes te maken die echt bij je passen en te leven vanuit jezelf.
Lees verder
Naast persoonlijke coaching en begeleiding geef ik ook workshops en trainingen. Een workshop als kennismaking en een training als ontdekkingsreis, voor meer diepgang en intensiteit. Ik stel ook workshops en trainingen op maat samen.
Lees verder
Een wandelretraite waarbij je alle tijd, rust en ruimte hebt om in contact met je jezelf te komen. Om los te komen van de dagelijkse beslommeringen en tot inzichten te komen. Je maakt verbinding met dat wat er in jou leeft en hoe dat van invloed is op je dagelijkse leven.
Lees verder
In contact met anderen leer je jezelf kennen. Vanuit deze gedachte begeleid ik intervisiegroepen. In een intervisiegroep kun je ervaringen en vraagstukken delen, van elkaar leren en elkaar inspireren. Waardevol om jezelf verder te ontwikkelen.
Lees verder