In deze workshop maak je kennis met mindfulness. Op toegankelijke en interactieve wijze leer je de basis van mindfulness. Je gaat ontdekken wat het is, wat het voor je kan doen en hoe je het direct in je leven kunt toepassen.

Waarom mindfulness

Stel je voor dat je stress, je manier van denken en negatieve emoties kunt veranderen, en daarmee je leven? Wat zou jou dat opleveren?

Stel je voor dat je je eigen kracht, je zelfvertrouwen en je zelfacceptatie kunt vergroten? Wat zou dit voor jou betekenen? Wat zou dit doen met je innerlijke rust? Met je relatie(s)? Met het bereiken van je persoonlijke (levens)doelen?

Stel je voor dat je niet meer in je hoofd zit, maar juist verbinding kan maken met je gevoel? Dat je aandacht hebt voor wat er werkelijk is en niet voor wat je hoofd vertelt dat er is of zou moeten zijn? Wat zou dit jou brengen?

Dat is de kracht en waarde van mindfulness! En daar laat ik je graag mee kennismaken.

Wat kun je verwachten

In deze workshop maak je kennis met mindfulness. Op toegankelijke en interactieve wijze leer je de basis. We gaan er meteen mee aan de slag, zodat je het daarna direct in je leven kunt toepassen.

Aan het eind ontvang je een naslagwerk, zodat je het geleerde nog eens rustig na kunt lezen en thuis verder in de praktijk kunt brengen.

Waar

De workshop ‘Mindfulness – de basis’ vindt live plaats in mijn praktijkruimte in de Techumerpleats, gezondheidscentrum Zuidlanden, Molkenkelder 2, 8941 AJ  Leeuwarden. Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers.

Wanneer

De workshop is van 09.30 – 11.30 uur, op zaterdag 11 maart 2023
De data vind je ook in de agenda.

Belangrijk: Zorg dat je op tijd bent. Is de workshop eenmaal begonnen, dan kan ik je namelijk niet meer binnenlaten.

Hoe kun je deelnemen

Aanmelden kan via telefoonnummer 06 4329 8339 (bellen of appen) of per mail via info@colindamans.nl.

Prijs

Kosten deelname workshop: €37,50 per persoon. Dit is inclusief materiaal, koffie/thee en lekkers.
Maximaal 8 deelnemers en minimaal 4 deelnemers per workshop. Bij minder deelnemers wordt de workshop verplaatst, of er wordt in overleg een meerprijs gerekend.

Extra

We sluiten de workshop af met een fijne mediatie.

Je bent van harte welkom! 

Reacties van eerdere deelnemers:

Goede opbouw, mooie oefeningen en goede interactie

Fijne en ontspannen sfeer!

Leuke oefeningen, lekker concreet en een veilige sfeer in de groep.’

‘Open sfeer en iedereen was betrokken. De begeleider was vriendelijk en zelf ook heel ontspannen. Ze gaf de workshop op een positieve manier, zonder oordeel.