Vind jij het ook zo lastig om je grenzen te herkennen en aan te geven? Ga je er te vaak te makkelijk overheen? Met alle gevolgen van dien? 
Of heb jij vooral moeite met het maken van keuzes? Blijf je de voors en tegens maar wikken en wegen en lukt het je maar niet om een beslissing te nemen? 

Dan is deze workshop voor jou! We gaan voorbij de ratio, voorbij het denken. Want soms lijkt het allemaal best ingewikkeld en juist als je erover gaat nadenken, wordt het er meestal niet eenvoudiger op. We gaan daarom vooral doen en ervaren. 

Wat kun je verwachten

In deze workshop ‘Ontdek je innerlijk kompas’ ontdek je hoe je voortaan jouw grenzen kunt herkennen en de voor jou juiste keuzes kunt maken. Met dit houvast, jouw eigen innerlijke kompas, neem je het stuur van jouw leven zelf weer in de hand en kun je richting geven aan je eigen leven. Je wordt niet meer geleefd, maar kunt leven vanuit jezelf. Een belangrijke basis voor een gelukkig leven. 

Elke keer weer geniet ik van het mogen geven van deze workshop, maar belangrijker nog, ik niet alleen! Ook de reacties van eerdere deelnemers zijn positief!  

Wil jij je eigen innerlijke kompas ook ontdekken, zodat je voortaan je grenzen (her)kent en beter keuzes kunt maken? Meld je dan aan!

Hoe kun je deelnemen

Aanmelden kan via telefoonnummer 06 4329 8339 (bellen of appen) of per mail via info@colindamans.nl.

Waar

De workshop ‘Ontdek je innerlijk kompas’ vindt plaats in mijn praktijkruimte in de Techumerpleats, gezondheidscentrum Zuidlanden, Molkenkelder 2, 8941 AJ  Leeuwarden. Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers. 

Wanneer

De workshop is van 09.30 – 11.30 uur, op zaterdag 18 februari 2023
De data vind je ook in de agenda.

Belangrijk: Zorg dat je op tijd bent. Is de workshop eenmaal begonnen, dan kan ik je namelijk niet meer binnenlaten.

Prijs

Kosten deelname workshop: €37,50 per persoon. Dit is inclusief materiaal, koffie/thee en lekkers.
Maximaal 8 deelnemers en minimaal 4 deelnemers per workshop. Bij minder deelnemers wordt de workshop verplaatst, of er wordt in overleg een meerprijs gerekend.

Je bent van harte welkom! 

Reacties van eerdere deelnemers:

‘Een waardevolle ervaring. Ik heb er veel meer van meegekregen dan ik van te voren gedachten had. Dank voor dit handvat!’

‘Ik was heel nieuwsgierig naar mijn innerlijk kompas en nu ik het ontdekt heb, ga ik het zeker gebruiken!’

‘Fijn om te leren hoe ik mijn grenzen kan herkennen en welke keuzes goed voor mij zijn.’

‘Een mooie workshop met een liefdevolle sfeer en vol inzichten.’

‘Een fijn ervaring en een leuke en makkelijk te volgen workshop. Fijn om te leren hoe ik bij mijn wensen kan komen en deze kan herkennen. En ook hoe ik mijn grenzen kan herkennen!’ 

‘Een mooie sessie met veel inzichten, een fijne ervaring.’

‘Fijn om in contact te zijn met mezelf!’

‘Wat een workshop! Ik voel me geïnspireerd.’