Ik geloof in de eigen kracht van mensen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn eigen waarheid/wijsheid in zich heeft. Dat iedereen zijn eigen bestaan vorm kan geven, zich kan ontwikkelen en kan groeien. Dat iedereen zichzelf kan zijn en zijn eigen leven kan leven.
Maar ik weet ook dat dit soms gewoon even niet lukt. Dat je soms niet bij je eigen wijsheid kunt. Of niet eens weet dat je die hebt. Dat je soms vast zit of steeds tegen dezelfde dingen aan loopt.
Dan is het fijn als er iemand voor je is bij wie je in alle rust, respect en vertrouwen alles op een rij kunt zetten. Dat je al je gedachten kunt uitspreken, zonder veroordeeld te worden. Om zo weer zicht op je eigen waarheid/wijsheid te krijgen. Dat je kunt ervaren dat je het niet altijd alleen hoeft te doen. Wel zelf, maar niet alleen. Een belangrijk verschil!

Zijnsgeoriënteerde coaching

Ik bied zijnsgeoriënteerde coaching en begeleiding. Dit is een diepgaande begeleiding om meer zelfbewustzijn te ontwikkelen, waardoor je keuzes kunt maken die echt bij je passen. Je wordt je bewust van ineffectieve gedragspatronen en kunt je (weer) verbinden met je authentieke kern. Dit levert ruimte en rust op, zowel privé als in werk. Je gaat van het leven vanuit overlevingspatronen naar leven vanuit authenticiteit. Je krijgt weer zicht op jezelf en je eigen kracht/waarheid/wijsheid. Je kunt (weer) helemaal jezelf zijn. En met deze basis kun je het eigen leven (weer) vorm geven, vanuit eigen kracht. Om weer te kunnen genieten en stralen.

Mijn ‘gereedschap’

Tijdens de gesprekken maak ik gebruik van diverse technieken, waaronder NLP, TA, systemisch werk, lichaamswerk, meditatie, mindfulness, positieve psychologie, intuïtieve coaching, humor, maar ook van praktische handvatten. Ik zal je spiegelen, reflecteren, respectvol confronteren, uitdagen, plagen, prikkelen, omarmen, steunen, en wat nog maar meer nodig is. Ik stem hierbij af op jou, zodat jij zicht krijgt op jezelf.

(Ervarings)deskundig

Mijn (ervarings)deskundigheid ligt op de volgende gebieden:
emotionele verwaarlozing | gedragsverandering | holistisch leren kijken | leren houden van jezelf | leren reflecteren | leven vanuit jezelf | ongewenst kinderloos | overwinnen van slachtoffer zijn | persoonlijk leiderschap | persoonlijke ontwikkeling | relaties, hoe verhoud jij je tot een ander

Waar

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk in de Techumerpleats, Gezondheidscentrum Zuidlanden in Leeuwarden. In overleg is coaching op andere locaties ook mogelijk, evenals e-coaching bijvoorbeeld via e-mail, whatsapp of videobellen. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Meer informatie of kennismaken

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende kennismakingsafspraak contact met mij op via info@colindamans.nl of bel 06 – 4329 8339.

Benieuwd naar wat anderen erover zeggen? Lees dan hun reacties.

Maak kennis met mij, hoe ik werk en wat ik je kan bieden