In contact met een ander leer je jezelf beter kennen. Vanuit deze gedachte bied ik begeleiding aan intervisiegroepen.

Een intervisiegroep biedt ruimte om ervaringen, vraagstukken, successen, dilemma’s, ideeën, etc. te  delen. Dit kunnen zakelijke, vakinhoudelijke kwesties zijn, maar ook persoonlijke problemen. In de groep kun je sparren, steun ervaren, van elkaar leren en elkaar inspireren. Waardevol om weer een stapje verder te komen. Om je verder te ontwikkelen.

Allemaal kennen we onze onzekere en moeilijke momenten, zowel privé als zakelijk. Bijvoorbeeld omdat je met iets wordt geconfronteerd waarmee je niet zo goed weet om te gaan. Hoe fijn is het dat er dan een groep is waar je terecht kunt? Waar je dit in vertrouwen kunt inbrengen om vervolgens met de verhalen, suggesties en ideeën van anderen jouw verdere koers kunt bepalen. En je met kracht en positieve energie weer verder kunt? Want, alleen ga je snel, maar samen kom je verder.

Ik begeleid zowel een zakelijke als een persoonlijke intervisiegroepen. In mijn rol als begeleider heb ik in de groep een bewakende rol. Zo houd ik bijvoorbeeld oog voor de balans tussen ‘halen en brengen’, maar ook voor het wegblijven van gezagsverhoudingen, zodat iedereen gelijkwaardig blijft en ruimte krijgt.
Daarnaast pak ik de praktische zaken voor mijn rekening, zoals het organiseren en voorbereiden van de intervisiebijeenkomsten.

Wil je mij inzetten voor een intervisiegroep, wil je meer informatie of vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact met mij op via info@colindamans.nl of bel 06 – 4329 8339.