Op zondag 6 mei a.s. neem ik deel aan de tweede editie van Human Library in Leeuwarden. Van 13.00 tot 17.00 uur ben ik aanwezig als een van de levende boeken in dbieb in de Blokhuispoort. Levende boeken zijn mensen die in hun leven gerelateerd zijn aan een bepaald stereotype of vooroordeel.

De titel van mijn boek? Alternatief genezer. Als je mij ‘leent’, vertel ik je hoe het is om vooroordelen in je leven te ervaren en hoe het is om je leven te durven veranderen. Ik vertel je hoe ik gekomen ben tot het starten van mijn praktijk en waarom ik anderen graag help te leven vanuit zichzelf.

Ben jij benieuwd naar mijn verhaal? Of heb je andere vragen? Kom dan naar dbieb in Leeuwarden, leen mij en we gaan in gesprek!

Je bent van harte welkom, ik ontmoet je graag!

Tot 6 mei!

 

Kijk voor meer informatie over het evenement op de website van dbieb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *