Vorige week om deze tijd ontstonden er kriebels in mijn buik. Die middag gaf ik bij Veiligheidsregio Fryslân tijdens de vitaliteitsdagen Tour de Balans drie keer een kennismakingsworkshop mindfulness.
Zo mooi dat een organisatie hier ruimte voor maakt! Erg belangrijk. En ik ben er trots op dat ik hier een bijdrage aan mocht leveren! 
De reacties van de deelnemers waren positief. Op de Tour de Balans en ook op mijn workshop.

Waarom nu mindfulness?

Door mindfulness leer je waarnemen zonder oordelen en hoe je rust voor jezelf creëert. Je leeft meer bewust en merkt beter bij jezelf op hoe het echt met je gaat. Je luistert naar je innerlijke stem en hoort wat die jou te zeggen heeft. Zit je nog lekker in je vel? Geniet je nog van je baan? Wat wil je nu eigenlijk echt?

Ook leer je met mindfulness uit je emoties te stappen. Je ontdekt dat je gedachten en emoties hebt, maar deze niet bent. Dat je niet direct, primair, van daaruit, hoeft te reageren. Als je wat afstand hebt, kun je eerst ontdekken welke emoties en gevoelens er bij je worden opgeroepen, om vervolgens te bepalen hoe je daarmee om wilt gaan en uiteindelijk wilt reageren. Dat kan heel bevrijdend werken.

Wil jij ook ruimte maken voor jezelf? Gehoor geven aan je innerlijke stem? Vanuit jezelf reageren en niet vanuit je emoties? Of ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met me.  Je kunt me bereiken via e-mail: info@colindamans.nl of bellen: 06 4329 8339.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *