Dat kan op zaterdag 23 en zondag 24 maart. Dan is de vierde editie van de Geluksroute Leeuwarden en deel ik met jou wat mij gelukkig heeft gemaakt.

Jarenlang had ik het in mijn leven niet naar mijn zin en voelde ik me vaak ongelukkig. Door negatieve ervaringen en door hoe ik geleerd had te leven. Ik deed zo m’n best, en toch werd ik niet gelukkiger en bleef er iets knagen. Want bij anderen leek gelukkig zijn haast wel vanzelf te gaan.
Wat deed ik dan toch verkeerd? Waarom lukte het mij niet om gelukkig te zijn?

Daar ben ik mee aan de slag gegaan. En met kleine en verschillende stappen leerde ik dat de wereld, dat het leven anders kan zijn. Ik ben niet meer ongelukkig en geef mijn eigen leven vorm. Ik sta steviger en evenwichtiger in mijn schoenen en maak keuzes die echt bij me passen. Ik leef nu echt vanuit mezelf. Ik durf weer te dromen en deze waar te maken. Ik kan weer genieten van het leven. En dat gun ik iedereen van harte!

Daarom geef ik jou de mogelijkheid deel te nemen aan twee workshops:
De workshop ‘Ontdek je innerlijk kompas’ en een kennismakingsworkshop mindfulness.

In beide leer je dichter bij jezelf te komen, je te verbinden met je eigen kern. Dat levert je ruimte en rust op om helemaal jezelf te zijn, zowel privé als in je werk. En vanuit deze belangrijke basis kun je leven vanuit jezelf. En genieten en stralen!

Op de website van de geluksroute vind je meer informatie over mijn workshops en de tijden.

Graag ontmoet ik je op 23 of 24 augustus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *