Workshop Mindfulness-de basis

Morgenavond, donderdag 10 december om 19.30 uur geef ik online de workshop Mindfulness – de basis.  

Mindfulness betekent kort samengevat open en bewust aanwezig zijn in het huidige moment, zonder (voor)oordeel. Dat klinkt simpel, maar in de praktijk is het nog niet altijd zo eenvoudig om alleen maar waar te nemen wat er in het hier-en-nu gebeurt, zonder daar direct een (voor)oordeel aan te koppelen.

Waarom is mindfulness zo waardevol? 

Mindfulness kan je helpen om anders met je emoties en gevoelens om te gaan. Om jezelf wat meer vrij te maken van de heftigheid ervan. Je leert van een afstandje te observeren wat er gebeurt en vervolgens te kiezen hoe je wilt reageren. Op die manier krijg je meer grip op je eigen leven en dat geeft je vrijheid, rust en balans. 

Wat kun je verwachten?

In de workshop leer je op een toegankelijke wijze de basis van mindfulness en gaan we er meteen mee aan de slag. 

Hoe kun je deelnemen? 

Ik bied de workshop online aan via Zoom. Je krijgt toegang via deze link: https://zoom.us/j/92385202979?pwd=QUd3U2M3d3RBZ0l0Sm5CTCtFYWRwUT09
Voor het geval de link niet werkt: de meeting ID is: 923 8520 2979 en de Passcode is: 731564

⇒ Voor deze workshop heb je rozijntjes of andere snoepjes/koekjes nodig en een rustige plek waar je niet gestoord wordt en comfortabel kunt zitten. 

Belangrijk

Zorg dat je op tijd inlogt, want als de workshop eenmaal begonnen is, kan ik je niet meer binnenlaten. 

Extra

De workshop wordt aansluitend gevolgd door een online geleide meditatie Veilige plek. Deze start in een aparte sessie in Zoom. Je kunt inloggen via https://zoom.us/j/91926480906?pwd=dHE2WHFSZWxTVVJWU2xqeWJiTkwyUT09
Voor het geval de link niet werkt: de meeting ID is: 919 2648 0906 en de Passcode is: 939420

Om deel te nemen aan de geleide meditatie is ervaring met meditatie niet nodig. Wel een rustige plek waar je niet gestoord wordt. 

2 gedachten over “Workshop Mindfulness – de basis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *