Ga mee op ontdekkingsreis in deze tweedaagse training Terug naar je oorsprong

Wie ben je en waar kom je vandaan? Twee op het eerste gezicht eenvoudig te beantwoorden vragen. Maar als je er wat langer naar kijkt, wat dieper gaat, wie ben je dan echt? Wie ben jij in oorsprong? En waar kom je dan echt vandaan? Wat is jouw oorsprong? Want zeg eens eerlijk: kun jij je nog herinneren wie je was, voor de wereld je heeft ingeprent wie je moest zijn? Welke regels en verlangens jou eigen zijn? En welke je onderweg hebt meegekregen, aangeleerd of aangenomen?  

Ontdekkingsreis

De training ‘Terug naar je oorsprong’ is eigenlijk een tweedaagse ontdekkingsreis. Je gaat ontdekken waar je vandaan komt en wie je bent. Waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Patronen, ideeën en gedachten die mede bepalend zijn voor hoe je nu in het leven staat, die maken dat je nu nog niet echt helemaal jezelf kunt of durft te zijn wie je in oorsprong eigenlijk bent en wilt zijn. Door deze ontdekkingen wordt je bewust. En bewustwording is de eerste stap om de leiding van jouw eigen leven zelf weer in de hand te nemen. Om te worden, te zijn, wie je werkelijk bent. 

Natuurlijk krijg je naast deze inzichten ook tools in handen om te werken aan deze verandering. Om je toekomst te veranderen. Want een situatie gaat niet veranderen door fantaseren alleen. Het is actie die het verschil tussen droom en werkelijkheid maakt. 

Deze training is precies voor jou!

Heb jij het gevoel dat je niet voluit leeft? Dat je aan de zijlijn staat en het leven je overkomt? Of heb je het gevoel dat je een ‘rol’ speelt in je leven? Dat er meer of iets anders in je zit dat er nu niet uit komt? Dat je niet tot je recht komt? Niet gehoord en/of niet gezien wordt? Of misschien heb je wel het gevoel dat je bent vastgelopen of jezelf ergens onderweg bent verloren? En wil je hier nu eindelijk mee aan de slag? Is dit hėt moment voor jou en ben jij klaar voor een uitdaging? Wil je in het diepe springen, op onderzoek uit gaan en zelf weer aan het roer van jouw eigen leven gaan staan? Dan is deze training precies voor jou!

Kies ervoor om je leven te veranderen. Maak vandaag een begin en zet de eerste positieve stap!  Meld je aan voor de training ‘Terug naar je oorsprong’ en ga mee op deze tweedaagse ontdekkingsreis!

Praktische informatie

Wanneer

De training is op twee aansluitende dagen. Beide dagen starten om 09.30 uur en eindigen om 16.30 uur. De dagen worden onderbroken door een uitgebreide lunchpauze en uiteraard zijn er pauzes in het ochtend- en middagprogramma.

–> In verband met Corona en de maatregelen is de planning voor de training opgeschort. Zodra nieuwe data bekend zijn, vind je ze hier en in de agenda.

Waar

De training wordt op wisselende locaties gegeven. De locatie volgt bij planning.

Prijs

€ 395,- per persoon. Dit is inclusief koffie/thee/fris met lekkers en een heerlijke lunch op beide dagen.

Je bent van harte welkom!

Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan via info@colindamans.nl.
Ken je iemand voor wie deze training de moeite waard is? Deel deze pagina dan met haar/hem .

Wil je vooraf nog wat meer informatie, of afstemmen of deze tweedaagse ontdekkingsreis passend voor jou is? Bel (06-43298339) of mail me dan gerust.

Goed om te weten: voor de training geldt een minimum van 4 en een maximum van 8 deelnemers. Deelname is op basis van volgorde en vol is vol.

Wat eerdere deelnemers ervan zeggen

‘Ik heb de training ontzettend positief ervaren. De sfeer was heel ontspannen en open. Iedereen durfde zich open te stellen en we hebben waardevolle ervaringen gedeeld. Ik heb zoveel inzicht gekregen en ben me bewust geworden van patronen die aangeleerd zijn en dat ik die kan en mag veranderen. Dat is heerlijk!

‘De combinatie tussen de mooie oefeningen en de theorie was erg goed. Ook was er voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. En we gingen behoorlijk de diepte in. Dat heeft me wel geholpen. Ik ben me bewuster geworden van veel zaken. Ik heb de bron gevonden en weet nu hoe en waar ik het anders aan kan pakken.

De training was heel fijn. Het was in vol vertrouwen werken aan jezelf. De openheid was heel waardevol en door de opdrachten en vragen gingen we flink de diepte in. Hierdoor heb ik ontdekt waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe en kwam er naar boven wat me hoog zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *