Uitnodiging-open-praktijk

Open praktijk op zaterdag 29 april van 10.00 tot 16.00 uur.

Vijf jaar geleden schreef ik mijn praktijk in bij de kamer van koophandel. Een spannend moment! Ik begon vanuit huis en heb in stappen verder uitgebouwd tot wat het nu is: een betekenisvolle en goed lopende eigen praktijk in de Techumerpleats waar ik trots op ben en ook dankbaar voor ben!

Vanuit de gedachte dat dankbaarheid en geluk groter worden als je ze deelt, nodig ik je hierbij graag uit voor zaterdag 29 april 2023. Ik houd dan van 10.00 tot 16.00 uur open praktijk. 

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Enne‚Ķ neem gerust iemand mee die ook nieuwsgierig is. 

Ontmoet ik je op 29 april? 

Hartelijke groeten,
Colinda 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *