Aankondiging_vitaliteitsdag

Mijn praktijk bevindt zich in de Techumerpleats, Gezondheidscentrum Zuidlanden. Op zaterdag 13 mei van 11.00 tot 16.00 uur organiseert de Techumerpleats een vitaliteitsdag. Het thema van deze dag is: Gezond in body en mind! Dit wil je niet missen! Kom langs en ontdek en ervaar wat je zelf kunt doen om gezonder in het leven te staan. Met aandacht voor preventie en bewustzijn voor gezondheid in body èn mind. Aandacht voor je welzijn nu, zorgt ervoor dat je langer lekker fit en vitaal door het leven kunt!

Tijdens deze vitaliteitsdag is er van alles te doen. Denk aan een proefles yoga, een small group training of een workshop. Of schuif aan bij één van de presentaties over verschillende thema’s rondom welzijn en gezondheid of kijk gewoon lekker even rond.

Ook ik lever een bijdrage aan deze dag. Meer informatie hierover volgt nog, dus houdt de website of de sociale media in de gaten.

Tot 13 mei!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *