Yes! Het gaat weer gebeuren! De wandelretraite naar Marokko!

Na het succes afgelopen mei gaan we ook in 2024 weer naar Marokko. Daar, in de ongerepte natuur heerst tijdloosheid en stilte. Daar heb je alle tijd, rust en ruimte om in contact met jezelf te komen. Los van de dagelijkse beslommeringen kom je tot inzichten. Je maakt verbinding met dat wat er in jou leeft en hoe dat van invloed is op je dagelijkse leven.

De voorbereidingen zijn begonnen en de eerste aanmelding is zelfs al binnen! Zo mooi om dit weer samen met Lia Smits van Ontspannen Wandelreizen Marokko te mogen doen. Lia en ik kwamen met elkaar in verbinding door de gedeelde interesse voor emotionele verwaarlozing. De wandelingen die ze aanbiedt, met ‘jouw binnenwereld als vertrekpunt’, spraken mij enorm aan. Voor mezelf, maar ik kon me ook heel goed voorstellen hoe waardevol ze konden zijn voor anderen die te maken hebben gehad met emotionele verwaarlozing. Om daar, ongestoord en ver weg van de waan van de dag, een diepere verbinding met jezelf te maken en te werken aan herstel. Gaandeweg ons contact begon het te borrelen… Wat nu als we onze krachten zouden bundelen?

Eerste retraite een feit

Zo kwam het dat ik in oktober 2022 zelf als reiziger meeging. Wat was het indrukwekkend. En krachtig. En waardevol! Beide waren we overtuigd en in mei 2023 was het zover. De eerste wandelretraite was een feit. En succesvol! Dat vonden wij, maar belangrijker nog, ook de deelnemers waren erg enthousiast! En dus gaan we door! 24 mei 2024 vertrekken we opnieuw naar Marokko!

Meer weten?

Wil je mee? Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je weten of de wandelretraite in Marokko ook iets voor jou kan zijn? Kijk en lees dan verder op mijn website onder wandelretraite Marokko voor meer informatie. Bellen, appen of mailen kan natuurlijk ook: 06-43298339 / info@colindamans.nl.

Ondertussen genieten wij van de herinneringen en gaan we verder met voorbereiden!

fotocollage wandelretraite Marokko
Foto’s wandelretraite mei 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *