Masterclass Emotionele verwaarlozing

Afgelopen woensdag, 22 november, heb ik met mijn Masterclass Emotionele verwaarlozing voor de vierde keer een bijdrage geleverd aan de Pabo onderwijsdag van Hogeschool Windesheim. Zo fijn en waardevol dat ik dit weer mocht doen! 

De onderwijsdag is voor studenten van het eerste en tweede jaar verplicht voor de afronding van een onderwijsonderdeel. Derde- en vierdejaars studenten sloten aan bij workshops waar nog ruimte was. Maar ook docenten sloten aan. Het onderwerp deze keer was ‘communicatie’.

Masterclass toegespitst op onderwerp

Uiteraard heb ik mijn Masterclass hier op toegespitst. In de masterclass ontdekten de (toekomstige) docenten wat emotionele verwaarlozing is en hoe het ontstaat. Ook leerden ze wat de impact en de gevolgen ervan kunnen zijn en wat emotionele verwaarlozing betekent voor de communicatie. Daarnaast kregen ze handvatten mee zodat ze weten hoe ze ermee om kunnen gaan en wat ze kunnen betekenen voor hun leerlingen.

Belangrijk, omdat zij met deze kennis direct en indirect kunnen bijdragen aan het uit de wereld helpen van (de gevolgen van) emotionele verwaarlozing. Dé missie die de basis van mijn praktijk vormt! 

Ook interessant voor andere professionals!

De masterclass is overigens niet alleen interessant voor docenten. Ook voor vele andere professionals is het van toegevoegde waarde om meer kennis van en inzicht in emotionele verwaarlozing te hebben. Als je wilt, vertel ik je er graag meer over!
(06-43298339 / info@colindamans.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *