De workshops en trainingen die ik aanbiedt, hebben allemaal het doel bij te dragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en zelfontdekking en je verder op weg te helpen om daadwerkelijk te gaan leven vanuit jezelf!

Workshops

Tijdens een workshop maak je in korte tijd je kennis met een onderwerp, verdiep je je kennis, doe je nieuwe ervaringen, inzichten en ideeën op en kun je oefenen. Natuurlijk kun je erover lezen, of naar iemand luisteren, maar iets zelf ‘ervaren’ of ‘doen’ is nog altijd de meest effectieve manier.
Daarnaast heb je het voordeel van in contact zijn met anderen. Want juist in contact met anderen leer je jezelf kennen. In de informele setting van de workshop is er ruimte voor eigen inbreng en het uitwisselen van ideeën. Hierdoor wordt je echt betrokken en inspireer je elkaar.

Waarom werkt een workshop?

Doen
Je leert het beste door te doen. Juist door actief deel te nemen in plaats van passief lezen en/of luisteren wordt het (leer)effect significant verhoogd.

Creativiteit door diversiteit
Workshops winnen aan kracht door de diversiteit van de deelnemers en tien weten meer dan één. De inzichten die anderen meenemen, maken een workshop bij uitstek de plek om geïnspireerd te raken. Het biedt mogelijkheden om anders naar zaken te kijken of mee om te gaan

Commitment
Juist het samen leren en het hardop uitspreken van jezelf, draagt bij aan een sterk gevoelde verantwoordelijkheid en betrokkenheid.

Beschikbare workshops
 • Ontdek je innerlijk kompas
  Leer je eigen kompas (her)kennen en geef richting aan je eigen leven.
 • Mindfulness – de basis
  Maak kennis met en leer de basis van mindfulness en ontdek wat het voor je kan doen.
 • Prioriteren kun je leren / Durf te kiezen
  Een workshop over het stellen van prioriteiten, in privé- en werkleven.
 • Ik ok? Ja! Ik ok!
  Werken aan je zelfvertrouwen. Je ontdekt vanuit welke levenspositie je naar de wereld kijkt en de invloed hiervan op je zelfvertrouwen en het contact met anderen.
 • Wat drijft jou?
  Welke leefregels pas jij onbewust in je leven toe? En helpen deze je vooruit of werken ze je juist tegen? En hoe kun je hiermee omgaan?
 • Vergroot en verdiep je zelfbewustzijn
  Ervaar hoe jij in het leven staat en waarom je de dingen doet die je doet en zoals je ze doet, of juist niet doet.
 • Schaduwwerk
  Allemaal hebben we kanten van onszelf die we liever verstoppen, in de schaduw houden. En juist hiermee gaan we aan de slag. We gaan die kant omarmen, de verborgen kracht erin ontdekken en leren inzetten.

Trainingen

Wil je meer verdieping? Dan is een training een betere optie. In een training is er meer tijd voor ontdekken, ervaren en leren. Je krijgt meer theorie, meer inzichten, je wordt je meer bewust en je leert nieuwe vaardigheden en/of gedrag. In deze tijd van omgaan met veranderingen zeer belangrijk. Juist omdat verandering een constante factor is geworden. Een training is breder, diepgaander en intensiever en geeft je meer tijd om nieuw gedrag eigen te maken.
Uiteraard wordt in een training theorie behandeld, maar de nadruk blijft liggen op veel doen en ervaren.

Beschikbare trainingen
 • Terug naar je oorsprong
  Een tweedaagse persoonlijke ontdekkingsreis. Wie ben je, waar kom je vandaan? Waarom doe je de dingen zoals je ze doet? En wie wil je zijn? Met behulp van diverse praktische oefeningen vind je in deze diepgaande en intensieve training het antwoord op deze vragen.

Meer informatie?

Heb je vragen over de aangeboden workshops en training? Wil je afstemmen of een bepaalde workshop of training bij je past? Neem dan gerust contact met mij op via info@colindamans.nl of bel 06 – 4329 8339.

De workshops en training kunnen ook individueel gevolgd worden. Gaat hier je voorkeur naar uit, bel of mail me dan om de mogelijkheden te bespreken.

Een workshop of training op maat? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.