Lieve, lieve schat!

Ja, ik heb het tegen jou ja. Normaal gesproken richt ik me niet zo direct tot je, en neem ik liever een aanloopje of een omweg, omdat ik bang ben dat ik je afschrik. Maar ik kan gewoonweg niet anders meer.
Want…

Wordt het niet eens tijd?
Wordt het niet eens tijd dat je ermee stopt?
Dat je stopt met het alsmaar ‘pleasen’ van iedereen, behalve jezelf? Heb je niet al genoeg weggegeven?

Wordt het niet eens tijd dat je stopt met het uitstellen van je eigen geluk
Wordt het niet eens tijd te stoppen jouw eigenwaarde te laten afhangen van anderen?
Wordt het niet eens tijd dat je jezelf wat meer respecteert en wat meer liefde geeft?

Wordt het niet eens tijd dat je begint met jezelf gelukkig te maken?
Wordt het niet eens tijd dat je begint met het serieus nemen van je eigen wensen, verlangens en behoeftes?
Wordt het niet eens tijd dat je zelf de verantwoordelijk pakt voor het geluk in jouw leven?

Het raakt me om te zien hoe je jezelf zo weg zet, zo aan de kant zet. Hoe je jezelf zo gemakkelijk zo onbelangrijk maakt. Want waar blijf jij dan? Wanneer is het dan tijd voor jou? Wat mij betreft is die tijd nu! En wat betreft jou?

Neem gerust contact met me op als ook jij denkt dat het nu tijd voor jou is!

Eén gedachte over “Wordt het niet een tijd voor jou?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *