Vind jij het ook zo lastig om je grenzen te herkennen en aan te geven? Ga je er te vaak te makkelijk overheen? Met alle gevolgen van dien?
Of heb jij vooral moeite met het maken van keuzes? Blijf je maar de voors en tegens wikken en wegen en lukt het maar niet om te beslissen? 

Dan is deze workshop voor jou! We gaan voorbij de ratio, voorbij het denken. Want soms lijkt het allemaal best ingewikkeld en juist als je erover gaat nadenken, wordt het er meestal niet eenvoudiger op. We gaan daarom vooral doen en ervaren. Je ontdekt je eigen innerlijke kompas, waarmee je kunt herkennen wat je wel en wat je niet wilt. Zodat je het stuur van jouw leven zelf weer in de hand kunt nemen. Je wordt niet meer geleefd, maakt keuzes die goed voor jou zijn en voorkomt het overschrijden van je grenzen. 

Na het ontdekken van je eigen innerlijke kompas, maken we onder leiding van Joyce van JoyStyle Workshops een mooie, tastbare herinnering die je dagelijks helpt om niet te vergeten dat waardevolle kompas te gebruiken.

Dus, ben jij er klaar voor om voortaan te gaan leven vanuit jezelf? Om de voor jou juiste keuzes te maken en om geen ja meer te zeggen als je eigenlijk nee bedoeld?

Doe dan mee met deze workshop en ga naar huis met een belangrijke ontdekking en een bruikbare herinnering! 

Je bent van harte welkom! 

  • De workshop duurt ca. 3 uur en vindt plaats in de prachtige, sfeervolle workshopruimte van JoyStyle Workshops in Boornbergum, adres: Easterbuorren 94
  • Uiteraard werken we volgens de Corona richtlijnen
  • Wanneer: vrijdag 2 oktober, van 09.30 – 12.30 uur  
  • Kosten: €47,50 per persoon, inclusief materiaal, koffie/thee en lekkers
  • Aanmelden: info@colindamans.nl
  • Vragen of meer informatie: stuur een mail (info@colindamans.nl), bel of stuur app naar 06 4329 8339

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *