‘Be changed and the world around you begins to change’ 

‘Als je de manier verandert waarop je naar de dingen kijkt, veranderen de dingen waarnaar je kijkt’ – Wayne Dyer 

Een prachtig streven en vanuit eigen ervaring weet ik dat het ook daadwerkelijk zo werkt. Maar, om anders te kunnen gaan kijken is het handig om te weten hoe je nu kijkt. En daar gaat deze workshop over.

Ieder mens kijkt op een bepaalde manier naar de wereld, vanuit een bepaalde levenspositie. Naar zichzelf en naar anderen. In deze workshop maak je kennis met de verschillende levensposities en jouw eigen positie. Je ontdekt wat de invloed hiervan is op jouw leven. Dit zelfinzicht is een belangrijke basis voor het vergroten van je zelfvertrouwen, om keuzes te kunnen maken die beter bij je passen en zelfs het voorkomen van een burn-out.

Wil jij jezelf graag (nog) beter wil leren kennen? Heb jij behoefte aan inzichten en handvatten om veranderingen in je leven aan te brengen? Dan is deze workshop voor jou! 

Wanneer

Maandag 14 december om 19.30 uur.
Woensdag 30 december om 19.30 uur (voor deze datum komen na 14 december nieuwe inloggegevens).

Deelnemen

Ik bied de workshop aan via Zoom. Je krijgt toegang via deze link: https://zoom.us/j/92869855322?pwd=L0szc2c3M3ZJSVgwOW1LMjRiRm8yZz09.
Voor het geval de link niet werkt: de meeting ID is: 928 6985 5322 en de Passcode is: 117193

De workshop is interactief, dus leren door doen. En omdat jij zelf de basis bent waar alles om draait, haal je het meest uit deze workshop als je actief mee doet. 

Voor deze workshop heb je pen en papier nodig en een rustige plek.

Extra

De workshop wordt aansluitend gevolgd door een online geleide meditatie Liefde en geluk. Deze start in een aparte sessie in Zoom. Je kunt inloggen via https://zoom.us/j/91446784865?pwd=ZkpISWR6aXAwdURVUVl4RWI5Qm9Edz09
Voor het geval de link niet werkt: de meeting ID is: 914 4678 4865 en de Passcode is: 796594

Om deel te nemen aan de geleide meditatie is ervaring met meditatie niet nodig. Wel een rustige plek waar je niet gestoord wordt. 

Deze workshop en meditatie zijn onderdeel van de serie gratis online workshops en meditaties die ik gratis online geef in de maand december. Kijk gerust of er nog iets interessants voor je tussen zit en doe mee!

2 gedachten over “Workshop Ik ok? Ja! Ik ok!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *