Meditatie kwam een aantal jaren geleden, via mindfulness, op mijn pad. Ik had al wel van mediteren gehoord en wilde er wel mee beginnen, maar ik wist niet hoe. Bovendien zag ik er tegenop om zo lang in stilte te moeten zitten. Ik was dan ook erg blij te ontdekken dat er meerdere vormen van meditatie zijn en dat je kunt kiezen voor een vorm die goed bij je past. Zo ontdekte ik geleide meditaties. Die vond ik echt heerlijk. Ze haalden me uit de drukte van alledag en brachten me helemaal in het hier-en-nu. Even hoefde ik helemaal niets anders dan gewoon te zijn en mocht ik me overgeven aan dat wat er op dat moment was. En dat gun ik jou ook! Daarom geef ik gratis online een geleide meditatie met Liefde en geluk als onderwerp. 

Wil jij ook even helemaal ontspannen en tot rust komen? Sluit dan vanavond aan! 

Wanneer

Maandag 14 december om 21.15 uur
Woensdag 30 december om 21.15 uur

Deelnemen

Ik bied de geleide meditatie aan via Zoom. Je krijgt toegang via onderstaande links:

Maandag 14 december: https://zoom.us/j/91446784865?pwd=ZkpISWR6aXAwdURVUVl4RWI5Qm9Edz09
Voor het geval de link niet werkt: de meeting ID is: 914 4678 4865 en de Passcode is: 796594

Woensdag 30 december: https://zoom.us/j/92233182965?pwd=bDJ3aHNaRy9KYWhCWTY0OUdtQmpxUT09
Voor het geval de link niet werkt: de meeting ID is: 922 3318 2965 en de Passcode is: 246794

Voor deelname aan de meditatie is ervaring met meditatie niet nodig. Wel een rustige plek waar je niet gestoord wordt.

Belangrijk

Zorg dat je op tijd inlogt, want als de geleide meditatie eenmaal begonnen is, kan ik je niet meer toelaten. 

Extra

Voorafgaand aan deze geleide meditatie kun je werken aan je zelfvertrouwen in de gratis online workshop Ik ok? Ja! Ik ok! 

Deze workshop en meditatie zijn onderdeel van de serie gratis online workshops en meditaties die ik gratis online geef in de maand december. Kijk gerust of er nog iets interessants voor je tussen zit en doe mee! 

Eén gedachte over “Geleide meditatie Liefde en geluk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *