Workshop Mindfulness-de basis

YESS! Het is weer tijd voor workshops! Voor live workshops welteverstaan, in levende lijve. En wat heb ik er een zin in! Op woensdag 14 april van 09.00-11.00 uur start ik met de workshop Mindfulness – de basis. 

Waarom mindfulness?

Stel je voor dat je stress, je manier van denken en negatieve emoties kunt veranderen? Wat zou jou dat opleveren?

Stel je voor dat je je eigen kracht, je zelfvertrouwen en je zelfacceptatie kunt vergroten? Wat zou dit voor jou betekenen? Wat zou dit doen met je innerlijke rust? Met je relatie(s)? Met het bereiken van je persoonlijke (levens)doelen?

Stel je voor dat je niet meer in je hoofd zit, maar juist verbinding kan maken met je gevoel? Dat je aandacht hebt voor wat er werkelijk is en niet voor wat je hoofd vertelt dat er is of zou moeten zijn? Wat zou dit jou brengen? 

Dat is nu de kracht en waarde van mindfulness! En daarom laat ik je hier graag mee kennismaken. 

Wat kun je verwachten 

In deze workshop maak je kennis met mindfulness. Op toegankelijke en interactieve wijze leer je de basis. We gaan er meteen mee aan de slag, zodat je het daarna direct in je leven kunt toepassen.
Aan het eind ontvang je een naslagwerk, zodat je het geleerde nog eens rustig na kunt lezen. 

Hoe en waar deelnemen 

De workshop is live in mijn praktijkruimte in de Techumerpleats. Er is plaats voor maximaal 4 deelnemers. Aanmelden kan via 06 4329 8339 (bellen of appen) of via info@colindamans.nl

Belangrijk

Wees op tijd. Want als de workshop eenmaal is begonnen, kan ik je namelijk niet meer binnenlaten. 

Prijs

Kosten deelname workshop: €27,50 per persoon, inclusief materiaal, koffie/thee en lekkers.

Extra

We sluiten de workshop af met een fijne mediatie. 

Andere workshops

Naast deze workshop heb ik nog meer in de planning. Wat dacht je van de workshop ‘Ontdek je innerlijk kompas‘, of de workshop ‘Ik ok? Ja! Ik ok!‘ Details en verder aanbod vind je in de agenda op deze website

Meer weten en/of aanmelden? 

Heb je vragen over de aangeboden workshops? Wil je afstemmen of een bepaalde workshop bij je past? Of wil je je voor een van de workshops aanmelden? Bel of stuur app naar 06 4329 8339 of stuur een mail (info@colindamans.nl).

Ik heb er zin in, jij ook? Je bent in ieder geval van harte welkom! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *