Vandaag las ik op een wikkel van een chocoladereep de volgende tekst:
‘Even geduld. Hoe ouder je wordt, hoe groter je geluksgevoel’

Nou, das ook wat dan. Kwestie van geduld dus, zou je denken. Maar wat nu als je je nu niet gelukkig voelt? Moet je dan maar blijven wachten? En hopen dat je ‘later’ dan vanzelf gelukkig wordt? Maar wanneer is dat later dan? Wanneer ben je dan ‘oud’ genoeg om eindelijk te kunnen genieten van dat grotere geluksgevoel?

Ik denk inderdaad dat wanneer je ouder wordt, je geluksgevoel groter wordt. Niet omdat er dan geen nare dingen meer gebeuren, of omdat er niets meer fout gaat, of omdat je dan zomaar vanzelf gelukkiger wordt. Maar wel omdat je anders tegen dingen aan gaat kijken en meer gaat relativeren. En daarmee verandert als vanzelf de waarde van bepaalde ervaringen, zaken, dingen. Dat betekent echter niet dat je nu niet ook al gelukkig kunt of mag zijn. Ook nu heb je het recht om te kunnen genieten van je leven. Daar hoef je echt niet op te wachten tot je oud genoeg bent!

Merk jij dat je niet zo gelukkig bent? Dat je graag meer zou kunnen genieten? Wil je meer rust in je leven ervaren? Ga daar dan mee aan de slag! Want ja, het kan ook nu al anders zijn! En ik gun je van harte dat ook jij nu al volop geluksgevoel kunt ervaren!

Dus… wat doe jij om je nu al gelukkig te voelen?

Vind je het lastig hierop een antwoord te vinden? Wil je weten welke stappen jij hiervoor kunt zetten? Bel me dan gerust. Ik help je graag met een paar tips op weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *