Het is zover! Vanaf maart 2021 vind je mijn praktijk ook in de Techumerpleats, een gezondheidscentrum gevestigd in een prachtig gerenoveerde boerderij in Techum. Ik ben daar onderdeel van het team van zorgverleners. Op deze fijne plek bied o.a. een-op-een coaching en begeleiding, maar geef ook workshops en trainingen. De planning hiervoor vind je binnenkort op mijn website.

Inloopspreekuur

Eén keer per maand heb ik een inloopspreekuur. De eerste keer is op woensdagochtend 10 maart, van 08.30 – 10.30 uur. De volgende zijn steeds op de eerste woensdagochtend van de maand, ook van 08.30 – 10.30 uur.

Nieuwsgierig?

Bel of app (06-4329 89449) of mail me gerust. Of kom eens langs tijdens het inloopspreekuur. Je bent van harte welkom en ik ontmoet je graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *