If you want to make your dreams come true,
the first thing you have to do is wake up!
– J.M. Power

Dromen is mooi, dromen is prachtig. Het laat je allerlei fantastische werelden zien. In dromen is alles mogelijk. Droom jij wel eens? Sta jij jezelf dat toe? En dan bedoel ik niet het dromen tijdens je slaap, maar juist overdag? Dagdromen?
En wat is je droom dan? En ben je al in actie gekomen om deze droom waar te (gaan) maken?

Dagdromen zie ik als een mooie manier om voor jezelf een richting in je leven vast te stellen. Om jouw koers te bepalen. Hoe wil je dat jouw wereld, jouw leven, eruit ziet? Hoe of wie wil jij zijn? Wat vind je belangrijk?
Droom zo uitgebreid en gedetailleerd mogelijk. Deze droom is je leidraad, je meetlat. En dan komt het moment van ‘wakker worden’, het in actie komen. Dan komt de belangrijke vraag, de vraag waarvoor je jouw denken in gang mag zetten: ‘Hoe dan?!’

Hoe kun je ervoor zorgen dat jij, jouw wereld, jouw leven wordt zoals in je droom? Wat heb je daarvoor nodig? Wat kun je daarvoor doen? Wie kan je hier eventueel bij helpen? Want vergis je niet, het is dan wel jouw droom, en je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Hulp vragen mag!

Om je droom te realiseren is het handig in stappen te werken. Bedenk eerst de grote lijnen, de grote stappen om te zetten en maak ze dan steeds gedetailleerder, steeds kleiner. Net zo lang tot je de eerste stap gevonden hebt om te zetten en zet die dan! En voor je het weet ben je op weg naar het waarmaken, het laten uitkomen van jouw droom!

En hoe mooi is dat?!?

Merk je dat het dromen je (nog) niet zo goed afgaat? Of dat je jouw droom nog niet zo helder hebt of krijgt? Of vind je het lastig om de eerste stap te ontdekken?
Weet dan dat je ook dit niet alleen hoeft te doen. Ik help je hier graag bij!
Neem dus gerust contact met mij op, telefoon 06 4329 8339 of via mail info@colindamans.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *