Van binnen weet je dat jij de enige bent die verantwoordelijk is voor jouw welzijn. Je begrijpt dat je relatiestatus, je vriendschappen of je carrière niet hetgeen is wat je gelukkig maakt. Je weet dat het leven is wat je er zelf van maakt. Je weet dat jij de enige bent die het stuur van jouw leven in handen heeft en dat niets en niemand anders dan jijzelf jouw waarde bepaalt. 

Van binnen weet je wat je nodig hebt om voor jezelf op te komen als iemand je bekritiseert of pijn doet. Je weet hoe je voorkomt dat iemand je grenzen overschrijdt. Je weet ook dat je op je eigen innerlijk kracht kunt vertrouwen en je eigen leven kunt leiden. Je begrijpt het belang van zelfrespect. 

Van binnen weet je dat je geduldig, vriendelijk en begripvol naar jezelf mag zijn. Dat je jezelf met respect mag behandelen en dat het niet aan anderen is je te (ver)oordelen of belachelijk te maken. Je weet hoe belangrijk het is je niet door anderen onbelangrijk of klein of zwak te laten voelen. Je kent het belang van zelfzorg en zelfliefde.

Van binnen weet je dat huilen geen teken van zwakte is, dat zelfs de meest veerkrachtige mensen soms neerslachtig zijn. Dat zelfs de meest moedigen soms bang en hulpeloos zijn. Je kent het belang van geloven in jezelf en van het nooit opgeven van je doelen en dromen. 

Dat en nog veel meer, je weet het allemaal… daar, diep van binnen. Je weet echt wel hoe je het allemaal wilt doen, hoe je wilt zijn. Ja, dat weet je echt wel.

Maar je merkt ook dat het niet echt naar buiten komt. Je merkt dat het je niet goed lukt om op die manier, zoals jij graag zou willen, zoals jij diep van binnen weet, te leven. Hoe graag ook, hoe goed je ook je best doet, wat je ook probeert. Iets houdt je tegen. En daar baal je van! Daar heb je genoeg van! 

Weet dan dat dit wel kan. Weet dat jij daadwerkelijk kunt leven zoals jij voor ogen hebt. Zoals jij wilt. Ook jij kunt evenwichtig en vol zelfvertrouwen door het leven gaan. Je eigen keuzes maken en je eigen leven richting geven. Vanuit je eigen kracht. Ook jij kunt leven vanuit jezelf. 

Blijf niet langer rondjes lopen en kom in actie! Doe er wat aan! En weet dat je dit niet alleen hoeft te doen. Ik ben er graag voor je. Ik bied je graag een veilige en vertrouwde plek, waar je alles kunt bespreken en tegen het licht kunt houden. Waar je je eigen waarheid en kracht weer kunt ontdekken van waaruit je kunt gaan leven. Iets wat ik je van harte gun, want het leven wordt dan zoveel leuker! 

Kennismaken of weten wat ik voor je kan doen? Bel of mail me voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Geef ik je meteen een paar waardevolle tips. 

Of kom op 21 of 22 maart tijdens de Geluksroute Leeuwarden bij een van mijn workshops. Kun je het meteen ervaren! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *