Hollen, vliegen, draven of rustig aan en stilstaan? 
Onrust en angst of rust, genieten en bewustzijn?

Corona. We kunnen niet ontkennen dat het ons allemaal raakt. Op het gebied van gezondheid, of door de maatregelen. Maar ook emotioneel/psychologisch. 

Misschien heb je het nu wel extra druk. Door werk of thuis. Omdat je er nauw bij betrokken bent of omdat je rechtstreeks of indirect gevolgen ondervindt. Wellicht heb je er ineens een extra baan bij gekregen: die van leerkracht. Er wordt veel van je gevraagd. Door anderen en/of door jezelf. Hoe blijf je in al deze hectiek overeind?

Het kan ook zijn dat je het anders ervaart. Dat je juist nu, nu alles bijna tot stilstand is gekomen, een heerlijke rust ervaart. Ondanks alle berichten en situaties geniet je stiekem wel van de extra tijd die je nu ineens hebt. Voor jezelf, voor je gezin, voor dingen die je altijd al wilde doen. En kun je hier ook echt van genieten? Of knaagt er ergens schuldgevoel? Hoe kun je daarmee omgaan en hoe houdt je die heerlijke rust vast als alles straks weer opstart?

Wil je hier eens over sparren? Ik help je graag! Stuur mij een persoonlijk bericht en we maken een afspraak (telefonisch of online).

EN: het kost niets! Alleen wat tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *