Ik geloof in de eigen kracht van mensen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn eigen waarheid/wijsheid in zich heeft. Dat iedereen zijn eigen bestaan vorm kan geven, zich kan ontwikkelen en kan groeien. Dat iedereen zichzelf kan zijn en zijn eigen leven kan leven.

Maar ik weet ook dat dit soms gewoon even niet meer lukt. Dat je soms niet (meer) bij je eigen wijsheid kunt. Of niet eens weet dat je die hebt. Dat je soms vast zit of steeds tegen dezelfde dingen aan loopt. Door wat voor oorzaak dan ook.

Dan is het fijn als er iemand voor je is bij wie je in alle rust, respect en vertrouwen alles op een rij kunt zetten. Dat je al je gedachten kunt uitspreken, zonder veroordeeld te worden. Om zo weer zicht op je eigen waarheid/wijsheid te krijgen. Dat je kunt ervaren dat je het niet altijd alleen hoeft te doen. Wel zelf, maar niet alleen. Een belangrijk verschil!

Je krijgt weer zicht op jezelf en je eigen kracht/waarheid/wijsheid. Je kunt (weer) helemaal jezelf zijn. En met deze basis kun je het eigen leven (weer) vorm geven, vanuit eigen kracht. Om weer te kunnen genieten en stralen.

Met mijn praktijk bied ik zijnsgeoriënteerde coaching. Dit is een diepgaande begeleiding om meer zelfbewustzijn te ontwikkelen, waardoor je keuzes kunt maken die echt bij je passen. Je wordt je bewust van ineffectieve gedragspatronen en kunt je (weer) verbinden met je authentieke kern. Dit levert ruimte en rust op, zowel privé als in werk. Je gaat van het leven vanuit overlevingspatronen naar leven vanuit authenticiteit.

De sessies kunnen zowel in mijn prakijk als ook op andere locaties plaatsvinden.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking gerust contact met mij op via info@colindamans.nl of bel 06 - 4329 8339.