Praktijk voor coaching en begeleiding bij persoonlijke ont-wikkel-ing en zelf-ont-dekking

Zelf sturen

Leven vanuit jezelf. Niet meer geleefd worden. Wie wil dat nu niet? Zelf het stuur weer in handen nemen. Hiervoor is het van belang dat je jezelf goed kent. Jezelf goed kennen laat je sterker in je schoenen staan. Zo kun je evenwichtiger en rustiger door het leven. Met deze sterke basis neem je je leven weer in eigen hand en geef je beter) vorm aan je eigen toekomst. Je dromen durven dromen en waarmaken.

Persoonlijke ontwikkeling en zelfontdekking

Ik help je graag de reis naar binnen te maken. Om jezelf te ontmoeten. Op dit pad van persoonlijke ontwikkeling en zelfontdekking loop ik een tijdje met je mee. Ik ontvang je onbevooroordeeld en nodig je uit. En wanneer nodig je ook prikkelen en uitdagen. Met volop ruimte voor jouw verhaal.

Gedragsverandering

Omgaan met mensen betekent omgaan met emoties, denken, gevoelens en gedrag. Met die van jezelf en van anderen. Dat kan soms best ingewikkeld zijn. Het gedrag van anderen kun je niet veranderen, dat van jezelf wel. Verander jij je gedrag, dan roept dat automatisch een andere reactie bij de ander op. Werk dus aan jezelf als je iets wilt veranderen.

Welcome to your site! This is your homepage, which is what most visitors will see when they come to your site for the first time.