Dit jaar voor de derde keer in Leeuwarden: de Geluksroute. De Geluksroute biedt de mogelijkheid voor het delen van talenten, voor aandacht voor elkaar, voor het ervaren van geluk. De basis van de Geluksroute is de simpele uitnodiging ‘Waar word je gelukkig van en wil je dat delen?’ Deze vraag en de antwoorden daarop zorgen voor inspirerende ontmoetingen en mooie ontdekkingen. Geluksbrengers delen hun geluk en geluksplukkers komen daar van genieten. Zo wordt in dat moment het geluk geboren.

Dr Jose de Jesus Garcia Varga uit Mexico, een van de geluksexperts uit het “World Book of Happiness” stelt: “Er zijn heel wat middelen, methodes en ideeën om mensen gelukkiger te maken. En het is bewezen dat ze werken! Alleen moeten wij ervoor zorgen dat ze voor iedereen beschikbaar zijn” Met de Geluksroute kan dit. Een prachtig initiatief waar ik graag aan bijdraag!

Al vanaf het eerste moment dat de route vorm kreeg in Leeuwarden, voelde ik de wens om hier een bijdrage aan te leveren. Want hoe mooi is het dat je een ander kunt laten delen in datgene wat jou gelukkig maakt? Hoe mooi is het te weten dat je aan het geluk van een ander hebt kunnen en mogen bijdragen? Dat is toch prachtig? Daar wordt toch iedereen blij van? Want het is toch zo, dat geluk vooral groter en mooier wordt als je het deelt? Wat mij betreft in ieder geval wel.

En nu is het dan eindelijk zover! Ik doe mee aan de Geluksroute! Ik voel me erg enthousiast en heb er zin in! Mijn bijdrage aan de route is in de vorm van de workshop ‘Ontdek je innerlijk kompas’. Een kleine workshop met grote impact.

Want als je je innerlijk kompas eenmaal hebt ontdekt en gaat gebruiken, ga je veel meer leven vanuit jezelf. Het geeft je houvast en richting bij het maken van keuzes, waardoor je zelf het stuur van je leven weer in handen krijgt. Een belangrijke basis voor een gelukkig leven.

Ben jij ook benieuwd naar jouw innerlijk kompas? Kom dan naar de workshop! Je bent van harte welkom!

Kijk voor meer informatie op de website van de Geluksroute.

En wie weet, tot ziens! Ik ontmoet je graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *